Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Young’s in Mortsel: uw Mobalpa-keuken met praktische keukentoestellen

Mobalpa-keuken in Antwerpen en omstreken

Kookt u graag? Dan is dat al helemáál een lieve lust in uw karaktervolle Mobalpa-keuken van Young’s. Uw kookkunsten komen ten volle tot hun recht in de authentieke sfeer van uw Mobalpa-meubelen. Want u brengt haute cuisine in een temperamentvol decor van palissander, charmante ivoorkleurige kasten of zachte lijnen in zuiver hout.

 

Keukentoestellen van Siemens, Smeg en Küppersbusch

Keukentoestellen van Young’s zijn zoals kaboutertjes: ze nemen u een groot deel van het werk uit handen. Ze doen uw afwas, zetten u een heerlijk kopje koffie, houden uw dranken koel en doen uw Mobalpa-keuken in warme geuren baden. Young’s maakt uw leven gemakkelijker met keukentoestellen van huismerken Siemens, Smeg en Küppersbusch.

 

Zuivere lijnen én zuiver advies voor uw Mobalpa-keuken in Antwerpen

Een spel van zuivere lijnen in uw keuken? Uw exlusieve Mobalpa-verdeler in Antwerpen geeft u graag advies. Want Carl Van Cleemput vertegenwoordigt de veertigjarige traditie van Young’s met glans. Hij stelt een vrijblijvende offerte op en geeft u gratis de catalogus mee. Zodat u alvast wegdroomt van klasse!

 

Stijlvol design in een geslaagde combinatie met praktische keukentoestellen? Ga langs bij Young’s in Mortsel voor uw Mobalpa-keuken!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Kuekens & Interieurinrichting

Keukens en MaatkeukensMaatkasten

 


Interieurinrichting

 


Mobalpa